South Carolina räucherte frischen Schinken

Whiskey beenham
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Whiskey beenham

South Carolina smoked verse ham

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink
  • Prep Time: 1
  • Cook Time: 3
  • Total Time: 5
  • Category: bbq
  • Cuisine: usa

Description

South Carolina smoked verse ham

Country style


Ingredients

Scale
  • 1 kilo verse beenham
  • keukenzout naar smaak
  • Beetje rookhout
  • Mosterd saus
  • 1  kopje franse mosterd
  • 1/4 kopje cider azijn
  • 2 eetlepel bruine suiker
  • 1 eetlepel ketchup
  • 2 theelepels chili saus
  • 1 theelepels Worcestershire saus
  • 1/2 theelepel witte peper
  • Hamburger broodjes ( die je lekker vind)

Instructions

  1. Wrijf de ham in met het zout en wikkel deze in plastic en leg het voor 24 uur in de koelkast.
  2. Bereid de bbq voor voor indirecte hitte
  3. Plaats de ham op het indirecte gedeelte (bbq temp 120 gr)
  4. Gaar de ham naar 82 graden kern en is de kleur nog niet naar wens even direct nagrillen voor gewenste kleur.
  5. Haal de ham van het vuur en laat deze 20 min rusten.
  6. Maak ondertussen de mosterd saus door alle ingredienten hiervoor in een blender te verkleinen tot gewenste dikte.
  7. Snijd de ham in dunne plakjes, op een lekker broodje en top af met de mosterd saus.
  8. eet smakelijk.

Leave a Reply

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5205 reviews.