Schweinebauch Sous vide

Schweinebauch sous vide

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
buikspek sous vide

Buikspek Sous vide

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink

Description

Sous vide buikspek. boterzacht


Ingredients

Scale
  • buikspek
  • 5-spices powder
  • vacuümzak
  • zout
  • Sous-vide apparatuur

Instructions

  1. Bestrooi het buikspek met het kruidenmengsel en zout, trek dit vacuüm en plaats in een warmwaterbad van 67°C.
  2. Gaar dit gedurende 16 uur.
  3. Haal uit het warmwaterbad en koel terug door het spek in een bak met koud water te leggen.
  4. Als het spek goed teruggekoeld is, kun je het gemakkelijk in plakken snijden en daarna bakken.
    Of bak het spek in z’n geheel en snijd dan in plakken.

Notes

[product id="202"]

Angebot

Bavette

23,99
Angebot!

Angebot

Filet

Ursprünglicher Preis war: €15,99Aktueller Preis ist: €14,99.
Angebot!
Vanaf: 10,99

Angebot

spare Ribs

12,99

Schreibe einen Kommentar

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5087 reviews.