Salbeiwurst

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Salieworst

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: Jan Aalvink
  • Prep Time: 1
  • Cook Time: 30 min
  • Total Time: 31 minutes
  • Category: charcuterie
  • Method: bbq
  • Cuisine: nl

Description

Salieworst


Ingredients

Scale
  • 1 kg vlees: 700 gr procureur; 300 gr buikspek (vetspek); 16 gr zout; ½ theel piment (poeder); 1 theel peper; 4 teentjes knoflook, geperst; 20 salieblaadjes, fijngehakt; 1 fiks borrelglas calvados; 1½ meter schapen- of varkensdarm
  • Hier vind u de benodigdheden.

Instructions

  1. Alles vermalen, eventueel een paar eetlepels water toevoegen. Vlees een nacht in de koelkast laten staan en de volgende dag de darmen gelijkmatig vullen zonder luchtbellen en porioneren op gewenste grote. Hierna vacuum verpakken of invriezen.
  2. U kunt de worsten braden in de pan of bereiden op de bbq. Alleen dan verdient voorwellen de voorkeur.


Nutrition

  • Fat: 23
Dieser Eintrag wurde in Allgemein gepostet und markiert .

Schreibe einen Kommentar

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 4975 reviews.