Salami selber machen.

Salami
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Salami

Je eigen salami maken.

  • Author: Jan Aalvink
  • Prep Time: 1
  • Total Time: 1 minute
  • Category: charcuterie
  • Method: drogen
  • Cuisine: Spanish

Description

Je eigen lekkere salami


Ingredients

Scale
  • 1 kilo varkenssnippers 70/30
  • 22 gram NH zout
  • 1 gram zwarte peper
  • 1 gram knoflook
  • 1 gram cayenne peper
  • 2 gram paprika poeder
  • 0,5 gram chilli peper.
  • Hier vind u de benodigdheden.

Instructions

  1. Maal de varkensnippers op 8mm
  2. Vermeng het vlees en zout en kruiden stevig.
  3. Af stoppen in varkensdarmen, niet al te strak.
  4. nacht door laten kleuren in de koelkast.
  5. en op kamertemperatuur laten drogen met een beetje ventilatie (ventilator, Afzuigkap)

Schreibe einen Kommentar

De waardering van www.aalvink.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 4036 reviews.