Kurze Rippchen nach mexikanischer Art

Beef-shortribs-Mexican-style
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Beef-shortribs-Mexican-style

Beef shortribs Mexican style

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink

Description

Ik durf met zekerheid te zeggen dat dit een van de lekkerste en makkelijkste stukjes vlees is die ik in tijden heb gehad! 🍖🥩

Recept van Dani van Gemert


Ingredients

Scale
  • 1 kilo beef shortribs
  • 1 tl komijnpoeder
  • 1 tl chilipoeder
  • 1 tl gerookte paprika
  • 1 el bruine suiker
  • 2 chipotle pepers (fijngehakt)
  • Sap van 1 limoen
  • 3 teentjes knoflook (fijngehakt)
  • Zout en peper naar smaak

Instructions

  1. Meng alle ingrediënten in een kom
  2.  Verwarm de oven voor op 150°C. Leg de ribs in een braadslee en giet de saus eroverheen. Dek af met aluminiumfolie.
  3. Bak de ribs gedurende 2,5 uur. Verwijder het folie en verhoog de temperatuur naar 200°C. Laat nog 30 minuten bakken om de saus in te dikken.
  4. Bestrooi met verse koriander en serveer met tortilla’s en een frisse maïssalsa.

Notes

Bij dit recept nodig:

BBQ im amerikanischen Stil

kurze Rippchen vom Rind

17,50

Leave a Reply

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5376 reviews.