KÄSESPECK-FRIKADELLENBOMBEN

Cheesy-bacon-meatball-bomb
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Cheesy-bacon-meatball-bomb

CHEESY BACON MEATBALL BOMBS

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink
  • Prep Time: 10m
  • Cook Time: 55m
  • Total Time: 1h
  • Category: bbq
  • Method: BBQ
  • Cuisine: Amerikaans

Description

Een van de lekkerste BBQ-snacks maak je met dit aangepaste  moink balls recept. Een echte barbecue classic die makkelijk te maken is en altijd goed in de smaak valt.


Ingredients

Scale
  • 500g HOH gehakt of rundergehakt
  • 30 gram panneermeel
  • 1 ei geklopt
  • 60 ml. melk
  • 60 ml. bbq saus plus extra voor smeren
  • 1el. verse gehakte peterselie
  • flinke snuif peper
  • 150 gr. geraspte cheddar
  • 60ml. Mayonnaise
  • 56 grote witte uien
  • 200g plakjes bacon

Instructions

  1. Meng alles voor het gehakt in een kom behalve de mayo en kaas, meng dat in een andere kom.
  2. Maak een soort van hamburger van het gehakt en verdeel daar het kaasmengsel over , rol dicht en maak er een bal van.
  3. Snijdt vevolgens de boven en onderkant van de uien ( wel eerst ff pellen natuurlijk ) en gebruik per bal 2 schillen.
  4. Rol vervolgens in bacon , 2 a 3 reepjes per bal
  5. Leg ze op de geprepareerde bbq voor 45 minuten op 120 graden indirect, deksel gesloten.
  6. Na 45 minuten bestrijk je de gehaktballetjes met de bbqsaus en gaar je de kleverige gehaktballetjes nog 30 minuten.

Eet smakelijk.


Notes

Bij dit recept nodig:

Rindfleisch

Hackfleisch

10,99

Schreibe einen Kommentar

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5100 reviews.