Jagdwurst

 

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Jagdwurst

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink
  • Prep Time: 2 uur
  • Cook Time: 1/2 uur
  • Total Time: 0 hours
  • Category: worst

Description

Jagdwurst – Duitse jacht worst


Ingredients

Scale

Varkensbuik 0,5 kilo

Varkensschouder 0,5 kilo

Colorozo zout 20 gram p/kg

witte peper 1 gr p/kg

Koriander 1 gr p/kg

Foeli 0,5 gr p/kg

Fijne zuivere mosterd 2 gr p/kg

Gember 0,5 gr p/kg

Hier vind u de benodigdheden


Instructions

Maal al het vlees door de 8 / 10 mm plaat

Meng het stevig met de hulpstoffen en stop het in een doorlatende darm 50mm

Je kunt het eerst warm roken voor 30 minuten en daarna garen in de rookkast of

Gewoon wellen in water op 78 graden tot de kern 68 graden bereikt heeft.

Laten afkoelen en 1 nacht in de koeling voor gebruik.



Nutrition

  • Fat: 25

Angebot!

Angebot

Futter

51,99
Angebot!

Angebot

Picanha

Vanaf: 21,99
Angebot!
Vanaf: 10,99

Angebot

spare Ribs

12,99

 

Dieser Eintrag wurde in Allgemein gepostet und markiert .

Schreibe einen Kommentar

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5013 reviews.