Jagdwurst

 

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Jagdwurst

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink
  • Prep Time: 2 uur
  • Cook Time: 1/2 uur
  • Total Time: 0 hours
  • Category: worst

Description

Jagdwurst – Duitse jacht worst


Ingredients

Scale
  • Varkensbuik 0,5 kilo
  • Varkensschouder 0,5 kilo
  • Colorozo zout 20 gram p/kg
  • witte peper 1 gr p/kg
  • Koriander 1 gr p/kg
  • Foeli 0,5 gr p/kg
  • Fijne zuivere mosterd 2 gr p/kg
  • Gember 0,5 gr p/kg
  • Hier vind u de benodigdheden

Instructions

  1. Maal al het vlees door de 8 / 10 mm plaat
  2. Meng het stevig met de hulpstoffen en stop het in een doorlatende darm 50mm
  3. Je kunt het eerst warm roken voor 30 minuten en daarna garen in de rookkast of
  4. Gewoon wellen in water op 78 graden tot de kern 68 graden bereikt heeft.
  5. Laten afkoelen en 1 nacht in de koeling voor gebruik.


Nutrition

  • Fat: 25

Angebot!

Angebot

Bavette

Ursprünglicher Preis war: €24,99Aktueller Preis ist: €24,50.
Angebot!
Ursprünglicher Preis war: €10,50Aktueller Preis ist: €8,99.
Angebot!
Vanaf: 11,50
Dieses Produkt weist mehrere Varianten auf. Die Optionen können auf der Produktseite gewählt werden
Angebot!

Angebot

spare Ribs

Ursprünglicher Preis war: €13,50Aktueller Preis ist: €12,99.

 

Leave a Reply

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5315 reviews.