Jagdwurst
- Prep Time: 2 uur
- Cook Time: 1/2 uur
- Total Time: 0 hours
- Category: worst
Description
Jagdwurst – Duitse jacht worst
Ingredients
- Varkensbuik 0,5 kilo
- Varkensschouder 0,5 kilo
- Colorozo zout 20 gram p/kg
- witte peper 1 gr p/kg
- Koriander 1 gr p/kg
- Foeli 0,5 gr p/kg
- Fijne zuivere mosterd 2 gr p/kg
- Gember 0,5 gr p/kg
- Hier vind u de benodigdheden
Instructions
- Maal al het vlees door de 8 / 10 mm plaat
- Meng het stevig met de hulpstoffen en stop het in een doorlatende darm 50mm
- Je kunt het eerst warm roken voor 30 minuten en daarna garen in de rookkast of
- Gewoon wellen in water op 78 graden tot de kern 68 graden bereikt heeft.
- Laten afkoelen en 1 nacht in de koeling voor gebruik.
Nutrition
- Fat: 25
Angebot