italienische Wurst

frische Wurst HOH

 

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
verse worst HOH

Italiaanse worst

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: Jan Aalvink
  • Prep Time: 1
  • Total Time: 1 minute
  • Category: charcuterie
  • Method: braden
  • Cuisine: Italian

Description

Italiaanse worst


Ingredients

Scale
  • 1 kg vlees: 600 gr doorregen hals- of schouderkarbonade; 400 gr buikspek; 2 oude witte boterhammen; 16 gr zout; 1 eetl gemalen peper; 2 eetl gedroogde oregano; 1 eetl verse tijm; 4 teentjes knoflook, geperst; 6 gedroogde tomaten op olie, in stukjes gehakt; handje zwarte olijven, in stukjes; 2 eetl balsamicoazijn; 1½ meter schapen- of varkensdarm (dun)
  • Hier vind u de benodigdheden.

Instructions

  1. Alles vermalen, eventueel een paar eetlepels water toevoegen. Vlees een nacht in de koelkast laten staan en de volgende dag de darmen vullen.


Nutrition

  • Fat: 22

Angebot!

Angebot

Bavette

22,99
Angebot!

Angebot

Schweinebauch

Vanaf: 10,50

Angebot

spare Ribs

12,99

 

Dieser Eintrag wurde in Allgemein gepostet und markiert .

Schreibe einen Kommentar

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5013 reviews.