
Italiaanse worst
- Prep Time: 1
- Total Time: 1 minute
- Category: charcuterie
- Method: braden
- Cuisine: Italian
Description
Italiaanse worst
Ingredients
Scale
- 1 kg vlees: 600 gr doorregen hals- of schouderkarbonade; 400 gr buikspek; 2 oude witte boterhammen; 16 gr zout; 1 eetl gemalen peper; 2 eetl gedroogde oregano; 1 eetl verse tijm; 4 teentjes knoflook, geperst; 6 gedroogde tomaten op olie, in stukjes gehakt; handje zwarte olijven, in stukjes; 2 eetl balsamicoazijn; 1½ meter schapen- of varkensdarm (dun)
- Hier vind u de benodigdheden.
Instructions
- Alles vermalen, eventueel een paar eetlepels water toevoegen. Vlees een nacht in de koelkast laten staan en de volgende dag de darmen vullen.
Nutrition
- Fat: 22
Angebot!
Angebot
€22,99
Angebot!
Angebot
€21,99 – €43,98
Angebot!
Angebot
€10,99 – €27,47
Angebot!
Angebot
€12,50