
Basisrecept Varkenshaas op de barbecue
- Method: BBQ
- Cuisine: Nederlands
Description
Basisrecept om varkenshaas te bereiden op de barbecue
Ingredients
- Varkenshaas
- Peper
- Zout
- Rozemarijn
- Bbq rub
- Alufolie
Instructions
- Kruid de varkenshaas met peper en zout en bestrijk het met een laagje honing. Doe daar een royale laag mosterd overheen en werk af met een handvol fijngesnipperde rozemarijn.
- Wikkel het vlees strak in vershoudfolie en laat het 3 uur marineren in de koelkast.
- Haal het varkenshaasje uit de vershoudfolie. Grill het rondom twee minuten op de barbecue, tot het een goudbruin korstje heeft.
- Verpak het vlees in aluminiumfolie, kruid bij met barbecue- of vleeskruiden en laat garen op de barbecue tot het vlees rosé is.
- Neem het varkenshaasje van de grill en laat even rusten in de folie.
Notes
Angebot!
Angebot
€12,50
Keywords: basisrecept varkenshaas op de bbq