Grundrezept Schweinefilet vom Grill

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
varkenshaas-bbq-basis

Basisrecept Varkenshaas op de barbecue

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink
  • Method: BBQ
  • Cuisine: Nederlands

Description

Basisrecept om varkenshaas te bereiden op de barbecue


Ingredients


Instructions

  1. Kruid de varkenshaas met peper en zout en bestrijk het met een laagje honing. Doe daar een royale laag mosterd overheen en werk af met een handvol fijngesnipperde rozemarijn.
  2. Wikkel het vlees strak in vershoudfolie en laat het 3 uur marineren in de koelkast.
  3. Haal het varkenshaasje uit de vershoudfolie. Grill het rondom twee minuten op de barbecue, tot het een goudbruin korstje heeft.
  4. Verpak het vlees in aluminiumfolie, kruid bij met barbecue- of vleeskruiden en laat garen op de barbecue tot het vlees rosé is.
  5. Neem het varkenshaasje van de grill en laat even rusten in de folie.

Notes

Bij dit recept nodig:

Schweinefleisch

Filet

14,99

 

Schreibe einen Kommentar

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5013 reviews.