Grundlegende Zubereitung von Bavette in der Bratpfanne

Bavette-Pfannenofen
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
bavette-pan-oven

Basis bereiding bavette in de koekenpan

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink
  • Method: Bakken
  • Cuisine: Nederlands

Description

Basisrecept voor bereiding van een bavette in de koekenpan


Ingredients


Instructions

  1. Laat de bavette op kamertemperatuur komen en bestrooi met zout en peper.
  2. Zet een koekenpan op hoog vuur, en laat er een klontje roomboter in smelten.
  3. Bak de bavette in 1 minuut rondom bruin, en laat vervolgens circa 3 minuten op laag vuur rustig braden.
  4. Verpak het vlees in aluminiumfolie en laat ongeveer 6 minuten rusten voor serveren.
  5. De bavette mag, net als bij een biefstuk, nog rood zijn van binnen.

Notes

Bij dit recept nodig:

BBQ im amerikanischen Stil

Bavette

23,99

Schreibe einen Kommentar

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5006 reviews.