Geräucherte Bavette-Bruschetta

Geräucherte Bavette

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Gerookte bavette

Gerookte bavette bruschetta

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: relinde aalvink

Description

Heerlijk bavette recept van Marco van Houten

@marcobbq.nl


Ingredients

· Bavette

· Zachte geitenkaas

· 1 rode paprika

· 1 groene paprika

· 1 stokbrood

· Bieslook


Instructions

1. Grill de paprika op de BBQ tussen de kolen voor 5 minuten

2. Stop de paprika in een plastic zak

3. Haal na 5 minuten de paprika eruit en haal de vel van de paprika af. En snijd hem in reepjes

4. Grill de bavette voor 4 – 5 minuten in de BBQ.

5. Laat de bavette afgedekt liggen

6. Snij het stokbrood en grill deze op de bbq, doe dit kort en blijf erbij! Anders verbrand het.

7. Smeer het stokbrood nu dun in met de geitenkaas, leg hierop de een paar plakjes paprika.

8. Snij de bavette heel dun en leg dit ook op de bruschetta.

9. Als laaste de gesneden bieslook en serveer het uit.


Angebot!

Angebot

Futter

51,99
Angebot!

Angebot

Picanha

Vanaf: 21,99
Angebot!
Vanaf: 10,99

Angebot

spare Ribs

12,99

Schreibe einen Kommentar

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5006 reviews.