fuet

fuet gesneden

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
fuet gesneden

Fuet

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink
  • Prep Time: 1
  • Total Time: 1 minute
  • Category: worst
  • Method: drogen

Ingredients

Scale
  • mager varkensvlees (12% vet) 700 gr
  • Rugspek 300 gram
  • Starter cultuurmix 20 gr/pkg
  • Colorozo 25 gram p/kg
  • knoflook 2 gram p/kg
  • Paprika poeder 3 gr p/kg
  • peper 1 gram p/kg
  • varkensdarm 34/36
  • Hier vind u de benodigdheden

Instructions

  1. maal het vlees door de 5 mm plaat en meng het stevig met de hulpstoffen
  2. stop het zonder licht in de varkensdarm en knoop deze stevig af.
  3. om het fermenteer proces op te starten eerst drogen op 20graden bij 90% luchtvochtigheid voor 72 uur.
  4. hierna op ongeveer 15 graden ,luchtvochtigheid 80% voor ongeveer 1 a 2 maanden.


Nutrition

  • Saturated Fat: 28

Angebot!

Angebot

Bavette

Ursprünglicher Preis war: €24,99Aktueller Preis ist: €24,50.
Angebot!

Angebot

Picanha-Steak

Ursprünglicher Preis war: €24,50Aktueller Preis ist: €21,99.
Angebot!

Angebot

Schweinebauch

Vanaf: 11,50
Dieses Produkt weist mehrere Varianten auf. Die Optionen können auf der Produktseite gewählt werden
Angebot!

Angebot

spare Ribs

Ursprünglicher Preis war: €13,50Aktueller Preis ist: €12,99.

Leave a Reply

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5335 reviews.