Frikandellen mit Kirschglasur

Frikandel-Kirschglasur

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
frikandel kersenglace

Frikandellen met kersen glacé

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: relinde aalvink

Description

Diy recept:)

@marcobbq.nl


Ingredients

Scale
  • 500 gram gehakt half om half
  • 1 theelepel gemalen knoflook
  • 1,5 theelepel gemalen paprikapoeder
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 theelepel komijn poeder
  • 1/2 theelepel cayennepeper
  • 2 theelepels zwarte peper gemalen
  • 1 theelepel zout
  • 5 eetlepels CHERRY BEER POTION saus. Recept: PitmasterX zie hier het filmpje met het recept.
    Benodigdheden:
  • Rooksnippers
  • saus kwast

Instructions

  1. Meng het gehakt met de knoflook, paprikapoeder, mosterd, komijn, cayennepeper, zwarte peper en het zout.
  2. Verdeel het gehakt in 4 stukken en maak er dikke frikandellen van.
  3. Maak de cherry beer potions saus, check het filmpje.

Bereiding van de frikandellen met kersen glacé:

  1. Steek de BBQ aan en zorg voor een indirecte zone van 180 graden.
  2. Gooi wat rook snippers tussen de hete kolen en wacht tot deze gaan roken
  3. Leg de frikandellen voorzichtig op het rooster en sluit je deksel.
  4. Smeer de frikandellen in met de kersen glacé als de kerntemperatuur rond de 63 graden is.,
  5. Wacht tot de kern nu 74 graden is en haal ze van het rooster af.
  6. Eet smakelijk!

Angebot!
Angebot!
16,50
Angebot!

Angebot

Lendensteak

24,25
Angebot!

Angebot

Schweinebauch

Vanaf: 10,50

Schreibe einen Kommentar

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 4975 reviews.