Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Venkelworstjes, Salsccia al finocchio

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: Jan Aalvink
  • Prep Time: 1
  • Cook Time: 30 min
  • Total Time: 31 minutes
  • Category: charcuterie
  • Method: bbq
  • Cuisine: Italian

Description

Salsccia al finocchio


Ingredients

Scale
  • 1 kg varkensvlees (ca. 50% mager, 50% vet); 14 gr zout; 1½ eetl venkelzaad, grof gekneusd in de vijzel; 1½ eetl peper; 2 teentjes knoflook, geperst; 1 theel gemalen gedroogde chilipeper; ½ glas rode wijn; 1½ m varkensdarm
  • Hier vind u de benodigdheden.

Instructions

  1. Alles vermalen, eventueel een paar eetlepels water toevoegen. Vlees een nacht in de koelkast laten staan en de volgende dag de darmen vullen.


Nutrition

  • Fat: 23
De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5010 reviews.