Fenchelwürste, Salsccia al finocchio

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Venkelworstjes, Salsccia al finocchio

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: Jan Aalvink
  • Prep Time: 1
  • Cook Time: 30 min
  • Total Time: 31 minutes
  • Category: charcuterie
  • Method: bbq
  • Cuisine: Italian

Description

Salsccia al finocchio


Ingredients

Scale
  • 1 kg varkensvlees (ca. 50% mager, 50% vet); 14 gr zout; 1½ eetl venkelzaad, grof gekneusd in de vijzel; 1½ eetl peper; 2 teentjes knoflook, geperst; 1 theel gemalen gedroogde chilipeper; ½ glas rode wijn; 1½ m varkensdarm
  • Hier vind u de benodigdheden.

Instructions

  1. Alles vermalen, eventueel een paar eetlepels water toevoegen. Vlees een nacht in de koelkast laten staan en de volgende dag de darmen vullen.


Nutrition

  • Fat: 23
Dieser Eintrag wurde in Allgemein gepostet und markiert .

Schreibe einen Kommentar

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5061 reviews.