Cowboysteak Sous-vide

Cowboy-Steak

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Cowboy steak

Cowboy steak Sous vide

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink

Description

Recept cowboy steak met sus vide bereiding


Ingredients

  • Vacumeermachine
  • Sous-Vide stick of bad
  • Kerntemperatur meter
  • Een mooie Cowboy steak
  • Knoflook
  • Rozermarijn
  • Zeezout

Instructions

  1. Breng je sous-vide op de temperatuur op 51 graden voor rare, 52 graden voor medium rare.
  2. We zitten met de temperatuur wat aan de lage kant maar we gaan hem later affakkelen
    waardoor de temperatuur nog ietsjes gaat stijgen
  3. Vacumeer de Cote de Boeuf  of cowboy steak met een paar takjes rozemarijn, wat geplette knoflook
  4. en een beetje zeezout en peper naar smaak.
  5. Trek vacuüm en seal dicht. Laat hem drie uur op 51 graden staan.
  6. Hierna heet afgrillen.

Angebot!

Angebot

Bavette

Ursprünglicher Preis war: €23,99Aktueller Preis ist: €23,50.
Angebot!
Vanaf: 10,99
Dieses Produkt weist mehrere Varianten auf. Die Optionen können auf der Produktseite gewählt werden

Angebot

spare Ribs

13,50

Schreibe einen Kommentar

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5133 reviews.