Cheeseburger Quesadilla’s
Ingredients
Instructions
Voorbereiding:
1. Bak de uien langzaam tot ze glazig zijn.
2. Voeg het gehakt toe en bak dit en voeg de rode peper toe.
3. Nu mag je de BBQ rub toevoegen, zoveel als je wilt. Doe dit naar eigen smaak.
4. Bak in een andere pan de spekjes uit
5. Meng de worcestershire saus met de ketchup en mayonaise voor de “burgersaus”
Bereiding:
1. Steek de BBQ aan en zorg voor directe hitte van ongeveer 150 – 175 graden.
2. Leg nu een tortilla neer en smeer hem in met de burgersaus.
3. Op de linkerhelft doe je het gehakt mengsel, spekjes, ijsbergsla en de tomaat en eindig met de cheddar.
4. Klap de tortilla nu dicht en vul de andere tortilla’s.
5. Leg nu de Quesadilla’s per 2 stuks op je BBQ en bak ze aan beide kanten knapperig voor ongeveer 2 minuten per kant, zorg er wel voor dat ze niet verbranden. Dus blijf erbij!
Notes
Recept van Marco van houten
Angebot