Cajun-Bavette

Cajun-Bavette
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Cajun bavette

  • Author: jan aalvink

Description

Een recept van Marco van Houten.

@marcobbq.nl


Ingredients

· 1 Bavette

· 1 Eetlepel Mosterd

· 1 theelepel uienpoeder

· 1 theelepel cayenne peper

· 2 theelepels paprika poeder

· 1 theelepel gedroogde oregano

· 1 theelepel gedroogde basilicum

· 1 theelepel gedroogde tijm

· 1 theelepel fijn zout

· 1/2 theelepel witte peper

· 2 Eetlepels Olijfolie


Instructions

Voorbereiding

Meng de uienpoeder, cayennepeper, paprikapoeder, oregano, basilicum, tijm, zout, peper en de olie door elkaar.

Smeer de Bavette in met de mosterd en rub de kruidenmix over de bavette.

Bereiding

Zorg dat je BBQ klaar is om direct boven de kolen te grillen. De temperatuur mag best 250 graden zijn.

Grill de bavette om en om tot de kerntemperatuur 48 graden is en haal hem van de BBQ. Leg hem weg onder een stuk aluminiumfolie en laat hem rusten voor 10 – 15 minuten.

Snij de bavette in mooie plakken haaks op de draad. Serveer dit bijvoorbeeld met een heerlijke chimichurri of met ingelegde rode ui.

Eet Smakelijk


Angebot!

Angebot

Bavette

19,50
Angebot!

Angebot

Lendensteak

21,99
Angebot!

Angebot

spare Ribs

11,99

Schreibe einen Kommentar

De waardering van www.aalvink.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 4036 reviews.