Bratwurst selber machen.

Grillwurst

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
grillworst

Je eigen grillworst maken.

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink

Description

Maak zelf je eigen grillworst, je kunt aan dit basis recept zelf ook toevoegen.

Blokjes kaas, ham of sate saus.

Grillworst is populair bij de borrel, als beleg op brood of gewoon als vers gesneden plakje.


Ingredients

Scale

Instructions

  1. Maal je vlees door een 3 of 5mm plaat en voeg de kruidenmix + nitrietzout + 5% koud water toe aan het gehakt.
  2. Meng tot een zeer sterke binding.
  3. Knoop de kunstdarmen aan 1 kant dicht en stop het deeg in de darm zonder luchtbellen.
  4. Kook de worst af totdat een kern temperatuur is bereikt van 71 graden, koel hierna de worst snel af in koud water en leg deze hierna een paar uur in de koelkast.
  5. Hierna kun je de kunstdarm verwijderen en bestrooien met de rub en afgrillen op gewenste kleur.

Schweinefleisch

Schweinekoteletts 30%

7,50
7,75

Kräutermischungen

Solesalz pro 1 kg

2,00

Angebot!

Angebot

Farbband

Ursprünglicher Preis war: €19,99Aktueller Preis ist: €18,99.
Angebot!

Angebot

Picanha

Vanaf: 23,50
Dieses Produkt weist mehrere Varianten auf. Die Optionen können auf der Produktseite gewählt werden
Angebot!

Angebot

Schweinebauch

Vanaf: 11,50
Dieses Produkt weist mehrere Varianten auf. Die Optionen können auf der Produktseite gewählt werden
Angebot!
Vanaf: 11,50
Dieses Produkt weist mehrere Varianten auf. Die Optionen können auf der Produktseite gewählt werden

Leave a Reply

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5410 reviews.