Bockwurst

Bockwurst

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Bockwurst

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink

Description

Bockwurst (Munchner Weisswurst)


Ingredients

Scale

5 kilo varkensnippers 20%

3 kilo rundersnippers 20%

2 kilo kinnebak

zout 15 gr p/kg

witte peper 3 gr p/kg

gember 0,5 gr p/kg

verse peterselie 10 gr p/kg

uien poeder 5 gr p/kg

lemoen rasp (schil) 10 gr p/kg

0,5 ei p/kg

90ml volle melk p/kg

varkensdarm


Instructions

Maal al het vlees door de 3 mm plaat en vermeng het met de hulpstoffen, heb je een food processor dan een gladde emulsie maken of anders nog 1 a 2 keer door de 3 mm plaat van de gehaktmolen maar pas op met versmering.

stop het deeg in uitgewaterde varkensdarm zonder lucht en wel ze af in water van 78 graden voor ongeveer 30 minuten en koel ze hierna snel terug.

voor gebruik in water opwarmen.


Angebot!
Angebot!
16,50
Angebot!

Angebot

Lendensteak

24,25
Angebot!

Angebot

Schweinebauch

Vanaf: 10,50
Dieser Eintrag wurde in Allgemein gepostet und markiert .

Schreibe einen Kommentar

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 4975 reviews.