Bockwurst

Bockwurst

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Bockwurst

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink

Description

Bockwurst (Munchner Weisswurst)


Ingredients

Scale

Instructions

  1. Maal al het vlees door de 3 mm plaat en vermeng het met de hulpstoffen, heb je een food processor dan een gladde emulsie maken of anders nog 1 a 2 keer door de 3 mm plaat van de gehaktmolen maar pas op met versmering.
  2. stop het deeg in uitgewaterde varkensdarm zonder lucht en wel ze af in water van 78 graden voor ongeveer 30 minuten en koel ze hierna snel terug.
  3. voor gebruik in water opwarmen.

Angebot!

Angebot

Bavette

Ursprünglicher Preis war: €24,99Aktueller Preis ist: €24,50.
Angebot!
Ursprünglicher Preis war: €10,50Aktueller Preis ist: €8,99.
Angebot!
Vanaf: 11,50
Dieses Produkt weist mehrere Varianten auf. Die Optionen können auf der Produktseite gewählt werden
Angebot!

Angebot

spare Ribs

Ursprünglicher Preis war: €13,50Aktueller Preis ist: €12,99.

Leave a Reply

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5320 reviews.