
Bockwurst
Description
Bockwurst (Munchner Weisswurst)
Ingredients
5 kilo varkensnippers 20%
3 kilo rundersnippers 20%
2 kilo kinnebak
zout 15 gr p/kg
witte peper 3 gr p/kg
gember 0,5 gr p/kg
verse peterselie 10 gr p/kg
uien poeder 5 gr p/kg
lemoen rasp (schil) 10 gr p/kg
0,5 ei p/kg
90ml volle melk p/kg
Instructions
Maal al het vlees door de 3 mm plaat en vermeng het met de hulpstoffen, heb je een food processor dan een gladde emulsie maken of anders nog 1 a 2 keer door de 3 mm plaat van de gehaktmolen maar pas op met versmering.
stop het deeg in uitgewaterde varkensdarm zonder lucht en wel ze af in water van 78 graden voor ongeveer 30 minuten en koel ze hierna snel terug.
voor gebruik in water opwarmen.
Angebot
Angebot
Angebot
Angebot