Bavette mit Walnuss

Nussbaum Bavette

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Bavette walnoot

Bavette met walnoot

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink

Description

Voeg de heerlijke warme smaak van walnoot toe aan de geweldige smaak van de bavette.


Ingredients

· 1 Bavette aan 1 stuk

· Olijfolie

· The Frozen Joy rub van No Rubbish

· 15 gram platte peterselie

· 1 bakje parmezaan vlokken

· 1 Handje vol walnoten, gehakt

· Bindtouw

· Blokje rookhout


Instructions

Voorbereiding:

1. Let het stuk Bavette neer en snij hem open via het dikste gedeelte tot 1 cm van het einde. Klap nu de bavette open.

2. Smeer hem in met olijfolie

3. Rub het vlees in met The Frozen Joy rub

4. leg hierop de platte peterselie, parmezaan vlokken en de gehakte walnoten

5. Rol de Bavette nu voorzichtig op, zodat er een rollade ontstaat

6. knoop de rollade vast met bindtouw.

7. Haal de rollade nu nog een keer door de rub heen.

Bereiding:

1. Bereid je BBQ voor om hem indirect te gaan gebruiken, laat de temperatuur oplopen tot +/- 120 graden.

2. Leg een blokje rookhout tussen de gloeiende kolen en sluit de deksel.

3. Wanneer de BBQ begint met roken, leg je de bavette rollade op je grill. Steek in de rollade een kerntemperatuurmeter.

4. Als de kern 48 graden is, haal je de rollade van je BBQ en laat je hem rusten onder een stuk aluminiumfolie die je er losjes oplegt.

5. Snij nu mooie plakken en eet smakelijk


Notes

Recept van Marco van Houten

@marcobbq.nl

Angebot!
Angebot!
16,50
Angebot!

Angebot

Lendensteak

24,25
Angebot!

Angebot

Schweinebauch

Vanaf: 10,50

Schreibe einen Kommentar

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 4975 reviews.