Cowboy steak Sous vide

cowboy steak

 

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Cowboy steak

Cowboy steak Sous vide

  • Author: jan aalvink

Description

Recept cowboy steak met sus vide bereiding


Ingredients

Vacumeermachine
Sous-Vide stick of bad
Kerntemperatur meter
Een mooie Cowboy steak
Knoflook
Rozermarijn
Zeezout


Instructions

Breng je sous-vide op de temperatuur op 51 graden voor rare, 52 graden voor medium rare.
We zitten met de temperatuur wat aan de lage kant maar we gaan hem later affakkelen
waardoor de temperatuur nog ietsjes gaat stijgen

Vacumeer de Cote de Boeuf  of cowboy steak met een paar takjes rozemarijn, wat geplette knoflook
en een beetje zeezout en peper naar smaak.

Trek vacuüm en seal dicht. Laat hem drie uur op 51 graden staan.

Hierna heet afgrillen.


 

Aanbieding!

Aanbieding

Bavette

16,99
Aanbieding!

Aanbieding

Boerewors

8,50
Aanbieding!

Aanbieding

Spareribs

8,99
Aanbieding!

Aanbieding

Varkensnek z/b

8,5021,25

 

Geef een antwoord

De waardering van www.aalvink.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 3141 reviews.