Cowboy steak Sous vide

cowboy steak

 

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Cowboy steak

Cowboy steak Sous vide

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink

Description

Recept cowboy steak met sus vide bereiding


Ingredients

  • Vacumeermachine
  • Sous-Vide stick of bad
  • Kerntemperatur meter
  • Een mooie Cowboy steak
  • Knoflook
  • Rozermarijn
  • Zeezout

Instructions

  1. Breng je sous-vide op de temperatuur op 51 graden voor rare, 52 graden voor medium rare.
  2. We zitten met de temperatuur wat aan de lage kant maar we gaan hem later affakkelen
    waardoor de temperatuur nog ietsjes gaat stijgen
  3. Vacumeer de Cote de Boeuf  of cowboy steak met een paar takjes rozemarijn, wat geplette knoflook
  4. en een beetje zeezout en peper naar smaak.
  5. Trek vacuüm en seal dicht. Laat hem drie uur op 51 graden staan.
  6. Hierna heet afgrillen.

BBQ American style

Cowboy Steak

24,50

 

Aanbieding!

Aanbieding

Bavette

Oorspronkelijke prijs was: €23,99.Huidige prijs is: €23,50.
Aanbieding!

Aanbieding

Buikspek

Vanaf: 10,50
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Aanbieding!

Aanbieding

Picanha

Vanaf: 23,50
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Aanbieding!

Aanbieding

Spareribs

Oorspronkelijke prijs was: €13,50.Huidige prijs is: €12,99.

 

Geef een reactie

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5141 reviews.