Cajun bavette
Description
Een recept van Marco van Houten.
Ingredients
· 1 Bavette
· 1 Eetlepel Mosterd
· 1 theelepel uienpoeder
· 1 theelepel cayenne peper
· 2 theelepels paprika poeder
· 1 theelepel gedroogde oregano
· 1 theelepel gedroogde basilicum
· 1 theelepel gedroogde tijm
· 1 theelepel fijn zout
· 1/2 theelepel witte peper
· 2 Eetlepels Olijfolie
Instructions
Voorbereiding
- Meng de uienpoeder, cayennepeper, paprikapoeder, oregano, basilicum, tijm, zout, peper en de olie door elkaar.
- Smeer de Bavette in met de mosterd en rub de kruidenmix over de bavette.
Bereiding
- Zorg dat je BBQ klaar is om direct boven de kolen te grillen. De temperatuur mag best 250 graden zijn.
- Grill de bavette om en om tot de kerntemperatuur 48 graden is en haal hem van de BBQ. Leg hem weg onder een stuk aluminiumfolie en laat hem rusten voor 10 – 15 minuten.
- Snij de bavette in mooie plakken haaks op de draad.
- Serveer dit bijvoorbeeld met een heerlijke chimichurri of met ingelegde rode ui.
- Eet Smakelijk
Aanbieding
Aanbieding