Buikspek Sous vide

buikspek sous vide

 

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
buikspek sous vide

Buikspek Sous vide

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink

Description

Sous vide buikspek. boterzacht


Ingredients

Scale
  • buikspek
  • 5-spices powder
  • vacuümzak
  • zout
  • Sous-vide apparatuur

Instructions

  1. Bestrooi het buikspek met het kruidenmengsel en zout, trek dit vacuüm en plaats in een warmwaterbad van 67°C.
  2. Gaar dit gedurende 16 uur.
  3. Haal uit het warmwaterbad en koel terug door het spek in een bak met koud water te leggen.
  4. Als het spek goed teruggekoeld is, kun je het gemakkelijk in plakken snijden en daarna bakken.
    Of bak het spek in z’n geheel en snijd dan in plakken.

Notes

[product id="202"]
Aanbieding!

Aanbieding

Buikspek

Vanaf: 11,50
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Aanbieding!

Aanbieding

Bavette

Oorspronkelijke prijs was: €24,99.Huidige prijs is: €24,50.
Aanbieding!

Aanbieding

Buikspek

Vanaf: 11,50
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Aanbieding!

Aanbieding

Picanha steak

Oorspronkelijke prijs was: €24,50.Huidige prijs is: €21,99.
Aanbieding!

Aanbieding

Spareribs

Oorspronkelijke prijs was: €13,50.Huidige prijs is: €12,99.

Geef een reactie

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5338 reviews.