Boudin Blank

Bbq worst 5 stuks

 

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Bbq worst 5 stuks

Boudin Blank

  • Author: jan aalvink
  • Prep Time: 1
  • Cook Time: 30
  • Total Time: 31 minutes
  • Method: wellen

Description

Boudin Blank


Ingredients

Scale

Varkensbuik 1 kilo

Volle melk 600ml

Uien 300 gram

Hulpstof per kilo vlees:

Boter 28 gr

Zout 15 gram

Witte peper 2 gram

Hier vind u de benodigdheden


Instructions

Snij de uien in stukken en fruit ze aan in een pan met boter zonder kleur te maken.

Maal de varkensbuik op 5 mm door de molen.

Mix alle ingredienten door elkaar en meng ze tot een homogene massa met binding.

stop ze in varkensdarm 30/32

Afwellen in water van 80 graden voor ongeveer 30 minuten

Hierna afspoelen en koelen in koud water.

Bak ze hierna in de pan of grill ze op een bbq.



Nutrition

  • Fat: 26

Aanbieding!

Aanbieding

Bavette

19,50
Aanbieding!

Aanbieding

Entrecote

21,99
Aanbieding!

Aanbieding

Spareribs

11,99
Aanbieding!

Aanbieding

Varkensnek z/b

9,5023,75

 

Geef een antwoord

De waardering van www.aalvink.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 4040 reviews.