Bereiding Schapenvlees.

Schapebuik

Bereidingswijzen

Met schapenvlees kun je hetzelfde doen wat je met lamsvlees of rundvlees doet. Als je maar de juiste bereidingstechniek koppelt aan het juist stukje vlees.
BereidingstechniekBereidingstijdStukje vleesRecepten
roosteren op vuur, barbecue of onder de grill<30 minkoteletten, karbonade, spareribs, gehaktkebab, saté, shoarma,gehaktbal, gemarineerd vlees, tandoori,barbacoa, sosatie,mechoui
bakken in de pan<30 minfilet, koteletten, karbonade, gehaktkebab, gehaktbal, gemarineerd vlees
braden in de pan of oven<30 min – >60 minschouder, spareribs, zadel, koteletten, bout, gehaktschapenbout met rozemarijn, gemarineerd vlees, shepherd’s pie, moussaka, barbacoa
smoren of braiseren: aanbakken en garen in kleine hoeveelheid vocht>60 minnek, schouder, spareribs, buikvang, stoofvleeshachee, goulash, ragù, tajine, pilav, awarma, korma, biryani, curries, rendang
stoven: aanbraden en garen in grotere hoeveelheid vocht>60 minnek, schouder, spareribs, buikvang, stoofvleesIrish stew, harira, soepen, stoofpotten, hutspot,dograma
De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 4916 reviews.