
Beef shortribs Mexican style
Description
Ik durf met zekerheid te zeggen dat dit een van de lekkerste en makkelijkste stukjes vlees is die ik in tijden heb gehad! 🍖🥩
Recept van Dani van Gemert
Ingredients
- 1 kilo beef shortribs
- 1 tl komijnpoeder
- 1 tl chilipoeder
- 1 tl gerookte paprika
- 1 el bruine suiker
- 2 chipotle pepers (fijngehakt)
- Sap van 1 limoen
- 3 teentjes knoflook (fijngehakt)
- Zout en peper naar smaak
Instructions
- Meng alle ingrediënten in een kom
- Verwarm de oven voor op 150°C. Leg de ribs in een braadslee en giet de saus eroverheen. Dek af met aluminiumfolie.
- Bak de ribs gedurende 2,5 uur. Verwijder het folie en verhoog de temperatuur naar 200°C. Laat nog 30 minuten bakken om de saus in te dikken.
- Bestrooi met verse koriander en serveer met tortilla’s en een frisse maïssalsa.
Notes
Bij dit recept nodig: