OVER AALVINK

 

Al meer dan 15 jaar is Aalvink een vertrouwde slager in Twente. Sinds 10 jaar is Aalvink ook online actief als één van de eerste online slagers. 

In al die jaren is de missie van het bedrijf niet veranderd, (h)eerlijk vlees leveren van het lokale Twentse platteland. In het assortiment vind je ook diverse lokale en ambachtelijke vleeswaren zoals bijvoorbeeld verschillende soorten worsten. Allemaal vers uit Twente. Wij verkopen geen grainfed vlees wat geïmporteerd is uit verre oorden. Onze opvatting is dat dieren moeten eten wat ze normaliter te eten krijgen en dat we onze leveranciers willen kennen en weten dat de dieren een goed leven hebben gehad. Daar hebben we geen zicht op als we importeren. Daarnaast is de carbon-footprint van vlees dat uit het buitenland komt vele malen groter dan het vlees dat wij verkopen.  

Aalvink is verder een bekende naam in de BBQ-wereld. Al jaren hebben wij een grote passie voor low and slow BBQ en we verkopen dan ook de bekende Amerikaanse snitten vlees zoals brisket, Boston butt, echte Amerikaanse spareribs, picanha en bavette. 

Naast onze vleesproducten vind je op deze website ook adviezen over de bereiding van vlees en mooie recepten.

CATERING

Wij verzorgen graag jouw feest of evenement

Wij verzorgen ook complete feest- en cateringpakketten voor jouw feest. Wij leveren diverse BBQ- en gourmetschotels of hapjesschalen compleet met salades. Het is tevens mogelijk om barbecues, steengrills, gourmetstellen en partypannen bij ons te huren. En omdat je het in Nederland nooit weet qua weer, vergeet dan de tenten niet om droog te blijven en de koelwagen om het vlees en de dranken koel te houden! 

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

 

MARKTEN

Koop vers op de markt of haal je bestelling af

Wil je het vlees fysiek bij ons kopen, dan kan dit op de markt. We staan op vrijdag in Olst op de markt en op zaterdag in Enschede. Naast verkoop van gekoelde versproducten (vlees en vleeswaren), verkopen wij ook heerlijke gerookte spareribs, broodjes bal en andere warme producten. 

Vrijdag: Olst tussen 11:00 en 16:00
Zaterdag: Enschede centrum tussen 08:00 en 17:00

Je kunt bij ons pinnen.