Bavette sous vide

bavette sous vide

 

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
bavette sous vide

Bavette sous vide

  • Author: jan aalvink

Description

Sous vide bereiding Bavette


Ingredients

Scale

1 bavette van 350 gram (2 a 3 pp)
3 eetlepels olijfolie
3 eetlepels citroensap
1 teentje knoflook
1 takje rozemarijn
zwarte peper
zout
snufje rode peper/cayennepeper
1 theelepel citroenrasp


Instructions

Maak de marinade en doe de bavette in een zakje met de ingrediënten, trek vacuum en seal.

Verwarm het water tot 54C: de gevacumeerde en gemarineerde bavette 2 uur op 54C.

Gril de bavette enkele minuten in grill-apparaat of zo’n 4 minuten in de grillpan
(afhankelijk van dikte bavette of hoe rood je de bavette graag wilt hebben).
Laat het vlees even rusten in folie voordat je het aan gaat snijden.


 

Aanbieding!

Aanbieding

Bavette

16,99
Aanbieding!

Aanbieding

Boerewors

8,50
Aanbieding!

Aanbieding

Spareribs

8,99
Aanbieding!

Aanbieding

Varkensnek z/b

8,5021,25

Geef een antwoord

De waardering van www.aalvink.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 3141 reviews.