Basisrecept Varkenshaas op de barbecue

varkenshaas-bbq-basis
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
varkenshaas-bbq-basis

Basisrecept Varkenshaas op de barbecue

  • Author: jan aalvink
  • Method: BBQ
  • Cuisine: Nederlands

Description

Basisrecept om varkenshaas te bereiden op de barbecue


Ingredients


Instructions

  1. Kruid de varkenshaas met peper en zout en bestrijk het met een laagje honing. Doe daar een royale laag mosterd overheen en werk af met een handvol fijngesnipperde rozemarijn.
  2. Wikkel het vlees strak in vershoudfolie en laat het 3 uur marineren in de koelkast.
  3. Haal het varkenshaasje uit de vershoudfolie. Grill het rondom twee minuten op de barbecue, tot het een goudbruin korstje heeft.
  4. Verpak het vlees in aluminiumfolie, kruid bij met barbecue- of vleeskruiden en laat garen op de barbecue tot het vlees rosé is.
  5. Neem het varkenshaasje van de grill en laat even rusten in de folie.

Keywords: basisrecept varkenshaas op de bbq

Geef een antwoord

De waardering van www.aalvink.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 3587 reviews.