Basis bereiding bavette in de koekenpan

bavette-pan-oven
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
bavette-pan-oven

Basis bereiding bavette in de koekenpan

  • Author: jan aalvink
  • Method: Bakken
  • Cuisine: Nederlands

Description

Basisrecept voor bereiding van een bavette in de koekenpan


Ingredients


Instructions

  1. Laat de bavette op kamertemperatuur komen en bestrooi met zout en peper.
  2. Zet een koekenpan op hoog vuur, en laat er een klontje roomboter in smelten.
  3. Bak de bavette in 1 minuut rondom bruin, en laat vervolgens circa 3 minuten op laag vuur rustig braden.
  4. Verpak het vlees in aluminiumfolie en laat ongeveer 6 minuten rusten voor serveren.
  5. De bavette mag, net als bij een biefstuk, nog rood zijn van binnen.

Keywords: basisbereiding bavette pan of oven

Geef een antwoord

De waardering van www.aalvink.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 3778 reviews.