Hieronder vind je de een aantal tips hoe jij je verzekert van een mooi stuk vlees op tafel deze feestdagen!
- Bestel op tijd!
Dit is wel de beste tip die we je kunnen geven! Het biedt veel voordelen, namelijk:
- Het vlees van je keuze is op voorraad of komt de week er na weer op voorraad.
- De feestdagen vallen dit jaar vrij ongustig voor bezorging. Onze laatste bezorgdag is vrijdag 20 december.
- De bezorgdiensten zijn nu al druk, maar het is nog geen chaos, dus dat scheelt ook stress.
- Ons vlees (met uitzondering van wild) leveren we vers, dus je kunt het na ontvangst prima invriezen en ontdooien 1 a 2 dagen voor je het vlees nodig hebt. Wildproducten ontvang je wel diepgevroren.
- Heb je geen ruimte in je vriezer? Maak deze dan de komende weken leeg om ruimte te creëren voor wat je wilt bestellen voor tijdens de feestdagen.
- Op = op! Wij leveren vers vlees en dat is ook gelijk onze beperking, want wij kunnen niet een vriezer volgooien met vlees en dat uitleveren wanneer wij willen. Wij zijn afhankelijk van verse aanlevering door lokale boeren en slachthuizen. We kopen ook niet in in het buitenland, omdat we de kwaliteit niet kunnen garanderen en niet weten hoe de dieren behandeld zijn. Kwaliteit van wat we leveren staat hoog in het vaandel en is bij ons belangrijker dan geld verdienen.
- Houd rekening met de drukte bij de bezorgdiensten. Vlak voor Kerst bestellen kan tot gevolg hebben dat je bestelling te laat wordt bezorgd. Zeker nu de Kerstdagen zo midden in de week vallen. Momenteel hebben we al beperkingen opgelegd gekregen van onze vervoerder.
Dus wederom, bestel op tijd!
Â